fresh & news

Forgatás New York-ban

2018.10.12. 18:54, tris
//tomholland-online.gportal.hu/portal/tomholland-online/image/gallery/1539363137_59.jpg

Sziasztok! A Spider-Man: Far From Home munkálatai már el is kezdődtek New York-ban, mi sem bizonyítja ezt mint a ma kapott legújabb forgatási képek. Tom éppen Zendaya-val vett fel egy közös jelenetet, melyről eddig 7 db HQ képet kaptunk, valamint egy rajongó által készített felvételt is az adott jelenetről. Továbbá a képeken végre megtekinthetjük teljes egészében az új Pókember ruhát, melyen a piros és fekete színek dominálnak. Nekem első látásra nagyon bejön, nektek mi a véleményetek róla?

   

Avengers 4? + Far From Home forgatás

2018.10.08. 19:44, tris
//tomholland-online.gportal.hu/portal/tomholland-online/image/gallery/1539023175_11.jpg

Rengeteg kérdés övezi Peter Parker sorsát a Marvel Moziverzumon belül, hiszen a Bosszúállók: Végtelen háborúban történtek után Póki újabb, saját filmet kapott Far From Home néven. Tovább bonyolítja a dolgot az, hogy a Pókember folytatásának cselekménye minden bizonnyal a tavasszal mozikba kerülő Bosszúállók film után veszi fel majd a fonalat. Nemrég kiszúrták Tomot egy Atlantából New Yorkba tartó repülőgépen, ami azért lehet érdekes számunkra, hiszen az új Bosszúállók film újraforgatásai már hetek óta zajlanak Atlantában. Még semmi sem biztos Peter e filmbeli felbukkanásával kapcsolatban, hiszen a kép feltöltője akár felhasználhatott egy régebben készült képet is pár perc hírnévért. Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket.

   

Továbbá ha szóba került a Far From Home is, nemrég elérhetővé vált egy forgatási videó is. A felvétel még Velencében készült, amin éppen Pókembert láthatjuk egy csónakon. Azt nem lehet tudni, hogy Tom van a jelmezben, vagy egy dublőre, mindenesetre egy pillantást mindenképpen megér:

Utolsó forgatási nap Európában

2018.10.06. 15:05, tris
//tomholland-online.gportal.hu/portal/tomholland-online/image/gallery/1538831139_25.jpg

Sziasztok! Október 3.-án is folytatta a stáb a munkálatokat Velencében, erről paparazzi képeket is kaptunk, melyeket fel is töltöttem a galériába. A jelenet egész kaotikus képet mutat a felborult székekkel és asztalokkal, valamint kedvencünk arcán is átfut a meglepettség. Lentebb a kisképekre kattintva lessetek be bátran a galériába.

Továbbá, ugyanezen a napon Tom közzétett egy videót is instagram oldalán, melyből kiderül, hogy hivatalosan is végeztek a forgatásokkal Európában. A forgatás következő állomása pedig ezután nem más, mint New York

   

Újabb paparazzi képek

2018.10.03. 08:47, tris
//tomholland-online.gportal.hu/portal/tomholland-online/image/gallery/1538581364_46.jpg

Sziasztok! Mint azt ahogy az előző bejegyzésben tudattam veletek, Tom megkezdte a Pókember folytatásának forgatását Velencében. Azóta újabb és újabb paparazzi képek kerülnek elő róla, ezeket a képeket összegyűjtve hoztam el nektek.

Kedvencünk hivatalosan szeptember 28.-án kezdett hozzá a forgatásnak, a forgatási helyszínről nem is kevés képet kaptunk már. Újabban elérhetővé váltak azok a képek, melyeken Tomot láthatjuk megérkezés, majd később a helyszínről való távozás közben:

   

   

Szeptember 29.-én a stáb a velencei Szent Márk téren folytatta a munkálatokat. Tom mellett több ismerős arc is feltűnt, köztük Zendaya, Jacob Batalon, valamint Tony Revolori is. Az oldal galériájába összesen 294 db HQ képet tekinthettek meg, ne hagyjátok ki.

   

Szeptember 30.-án Tom szabadnapját töltötte. Kedvencünk Muranoban is felbukkant, ahol ellátogatott a Mazzega üveggyárba. A galériába 33 db jó minőségű kép került feltöltésre:

   

Végezetül pedig október 1.-ről hoztam paparazzi képeket. Tom és a stáb folytatta a film forgatását a San Basilio Terminalnál Velencében. 

   

Továbbá mint azt tudjuk, The Voyage of Doctor Dolittle címet viselő filmben Tom is szerepet kapott, ahol Jipnek, a kutyának kölcsönzi majd a hangját. A film eredetileg jövő áprilisban került volna a mozikba, ám 2019-ben több film is mozikba kerül majd, ami konkurenciát jelentene a jól ismert vígjáték újragondolásának. Ennek következtében 2020. január 17.-re tolták el a film premierjét. Viszont így sincs okunk a szomorkodásra, hiszen 2019-ben sem maradunk Tom Holland filmek nélkül!

Paparazzi képek Olaszországból

2018.09.29. 10:40, tris
//tomholland-online.gportal.hu/portal/tomholland-online/image/gallery/1538208712_06.jpg

Múlthéten befejeződött a Spider-Man: Far From Home forgatása Csehországban. A stáb már meg is érkezett a következő európai helyszínre, ami ezúttal nem más, mint Velence, Olaszország. Az elmúlt három napból rengeteg paparazzi képet kaptunk Tomról, ezeket összegyűjtve el is hoztam nektek.

Kedvencünket először is szeptember 26.-án kapták lencsevégre Velencében, amint éppen Zendayaval együtt egy csónakon megérkeznek a szálláshelyükre.

   

Szeptember 27.-én hotelja balkonján kapták lencsevégre a lesifotósok kedvencünket. Tomot később Buranoban fényképezték le Jacob Batalon, Zendaya és még néhány barátja társaságában. A fiatalok éppen szabadnapjukat töltötték a szigeten.

   

   

   

Tegnap, vagyis szeptember 28.-án pedig megkezdődtek a forgatások Velencében, a forgatási helyszínről nagyon sok képet kaptunk, melyeket a kisképekre kattintva elérhettek az oldal galériájában. Mindenképpen kukkantsatok be, ne hagyjátok ki:   

   

   

 
üdvözlő üzenet
 
Üdvözlök minden kedves látogatót Tom Holland jelenleg egyetlen aktívan működő magyar nyelvű rajongói lapján. Az oldal abból a célból jött létre, hogy minél többen megismerhessék a tehetséges angol színészt. Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket és képeket, valamint követheted karrierjének alakulását. Remélem az oldal elnyeri a tetszésedet és visszalátogatsz máskor is. Tris
 
the brothers trust
 

The Brothers Trust egy újonnan létrehozott jótékonysági szervezet. Alapítók Tom és testvérei: Sam, Harry és Paddy, akik évente több esemény megrendezésére kerítenek sort, a befolyó összeget pedig méltó célokra, valamint olyan további szervezeteknek jutattják tovább, akik a rászorulóknak segítenek. További tudnivalóért látogass el a hivatalos oldalra.

 
MUNKÁLATOK
 
Avengers: Infinity War
Magyar címe: Bosszúállók: Végtelen háború
Karaktere: Peter Parker/Pókember
Státusz: dvd/blu-ray
Kiadás éve: 2018
IMDB Hírek Képek
 
Chaos Walking
Magyar címe: Kés a zajban
Karaktere: Todd Hewitt
Státusz: utómunkálatok
Kiadás éve: 2019
IMDB Hírek Képek
 
Spider-Man: Far From Home
Magyar címe: Pókember: Idegenben
Karaktere: Peter Parker/Pókember
Státusz: utómunkálatok
Kiadás éve: 2019
IMDB Hírek Képek
 
Spies in Disguise
Magyar címe: Kémesítve
Karaktere: Walter (hang)
Státusz: előkészületek
Kiadás éve: 2019
IMDB Hírek Képek
 
The Voyage of Doctor Dolittle
Magyar címe: -
Karaktere: Jip (hang)
Státusz: utómunkálatok
Kiadás éve: 2020
IMDB Hírek Képek
 
Uncharted
Magyar címe: -
Karaktere: Nathan Drake
Státusz: előkészületek
Kiadás éve: ????
IMDB Hírek Képek
 

 

CSEVEGŐ

Írj bátran, oszd meg véleményedet az oldalról, vagy a hírekről, de kérlek kulturált módon tedd. A chat nem hírdetésre való! Ha van kedved cserélni, ide írj!

 

ELIT CSERÉK

Igényes és tartalmas oldalaknak fenntartott hely. Ha te is szeretnél a partner oldalak közzé kerülni, jelentkezz bátran a chatben!
14/5 szabad hely!

              

Jelentkezési feltételek

 
Tévében
 
November 27.: 'Pókember: Hazatérés' - HBO2 19:30
November 27.: 'A lehetetlen' - RTL+ 19:55
November 30.: 'Pókember: Hazatérés' - HBO2 20:55
December 03.: 'Pókember: Hazatérés' - HBO 12:45
December 05.: 'Pókember: Hazatérés' - HBO3 16:55
December 08.: 'Pókember: Hazatérés' - HBO 16:20
December 08.: 'A tenger szívében' - Cool TV 20:40
December 09.: 'A tenger szívében' - Cool TV 18:40

oldal adatok
 
  Téma Tom Holland
  Admin Tris
  Nyitás 2018. június 16.
  Host G-Portál & SoSugary
  Design Linda
  Fejléc Brielle
  Kódok NikkiiGergőEfruse

Az oldal nem áll kapcsolatban sem Tom-al, sem családtagjaival, sem a menedzsmentjével! Ez csak egy egyszerű rajongói oldal, ami azért jött létre, hogy rajongók értesüljenek a legfrissebb hírekről. Az oldal minden szöveges anyaga saját írás és/vagy gyűjtés, ezért az engedély nélküli másolása tilos! A hírek/képek forrásai az oldalon egy külön menöpontban fel vannak tüntetve.


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?